Heracles 4ever

Sporten en meer

Een personal trainer kan heel erg helpen

Bewegen is voor iedereen heel gezond. Of dat nou wandelen, fietsen of fitness is, het is belangrijk om in beweging te zijn. Wanneer je een specifiek doel hebt of graag wat hulp zou willen bij het behalen van persoonlijke doelstellingen. In beide gevallen kan het handig zijn om hulp te vragen van een personal trainer. Dit is iemand die vaak opgeleid is en veel ervaring heeft met training geven. Door te gaan trainen met een personal trainer kunt u veel sneller en effectiever uw persoonlijke doelstellingen behalen. Vaak worden er namelijk door mensen in de sportschool fouten gemaakt. Dit kunnen fouten zijn bij het uitvoeren van de oefeningen maar ook het aanhouden van een verkeerd tempo komt voor. Een personal trainer weet veel goede tips en advies te geven hoe dit verbeterd kan worden. Hierdoor leert u ook hoe een oefening goed moet worden uitgevoerd. Dit is dan direct veel effectiever omdat de juiste spiergroepen aan het werk worden gezet. Dit bevordert de spieropbouw van de gewenste spiergroepen. 

 

Motivatie en discipline 

Ook helpt een personal trainer wanneer je zelf een beetje moeite hebt met de motivatie voor het sporten. Zo kan het lastig zijn om vroeg op te staan en naar de sportschool te gaan. Of wanneer je moe bent na een lange werkdag. Maar wanneer je dan een afspraak hebt staan met een personal trainer voel je je misschien verplicht om te gaan. Dit kan heel erg helpen om regelmaat in het trainen te krijgen. Ook is het soms lastig om zelf de juiste oefeningen te bedenken en er variatie in te houden. Het voordeel bij een personal training is dat de trainer hier dan over nadenkt. Dit scheelt je dus een zorg en dan kan jij gewoon focussen op het trainen. 

 

Personal trainer Zaandam

Het is fijn als u een personal trainer in de buurt zoekt van waar u woont of werkt. Dit scheelt namelijk lange reistijd naar de training toe. Dit maakt de drempel ook weer lager om aan het ritme van de trainingen te houden. Een Personal trainer zaandam is bijvoorbeeld Martijn van Braam. Hij is een gemotiveerde personal trainer. Hij kan op veel vlakken helpen met jouw persoonlijke doelen te behalen. Hij kan bijvoorbeeld helpen met afvallen en afslanken, maar ook kickboksen of conditieopbouw of krachttraining. Ook kunnen de personal trainingen zowel binnen als buiten gegeven worden. Dat is natuurlijk wel lekker met de zomer opkomst. Dan kunt u tijdens het sporten buiten zijn. Wanneer u denkt aan een personal trainer is het dus handig om er met eentje contact op te nemen. Zij zullen u zeker verder helpen met het behalen van uw doelen!