Heracles 4ever

Sporten en meer

3x sporten die je zowel binnen als buiten kunt beoefenen

In Nederland laat het weer het niet altijd toe om lekker buiten te kunnen sporten. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om lekker in de buitenlucht te sporten. Wanneer het slechter weer is, wil je lekker naar binnen kunnen. Hieronder staan 3 verschillende sporten die je zowel binnen als buiten kunt beoefenen. Zo heeft het weer in ieder geval geen invloed op jouw sportsessie!

1.      Tennis

Door heel Nederland liggen zowel indoor als outdoor tennisbanen. Je kunt vaak al snel ergens een baan boeken om een balletje te slaan. Het is een kwestie van je sportkleding aantrekken, een racket met wat ballen scoren en je bent klaar om de baan op te stappen. In de winter kun je overdekt tennissen en in de zomer zijn er genoeg plekken waar je lekker buiten kunt spelen.

2.      Padel

Wil je een nieuwe sport proberen die je het hele jaar door kunt beoefenen? Dan moet je gaan padellen! Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en echt razend populair. Je speelt het over het algemeen met 4 personen en er liggen door heel Nederland zowel binnen- als buitenbanen. In Amstelpark padel spelen? Dit wordt aangeboden door ThePadellers. In Amsterdam is de sport al niet meer weg te denken en vind je banen door de hele stad. Dit zijn voornamelijk buitenbanen, maar er komen ook steeds meer binnenbanen bij! Voor een potje Padel Amsterdam indoor kun je terecht bij The Padellers. Deze indoorhal ligt naast het station en is daarom gemakkelijk te bereiken.  

3.      Crossfit

Crossfit is het gemakkelijkst om binnen te doen, maar hoe lekker is het om buiten te trainen wanneer het zonnetje schijnt? Als je een beetje creatief bent, kun je genoeg oefeningen verzinnen die je ook buiten kunt uitvoeren. Zoek een trap of heuvel en doe hierop verschillende oefeningen als omhoog sprinten, overhead lunges of de bear crawl. Hou jij je liever aan je standaard schema? Bij sommige sportscholen worden de materialen bij goed weer zelfs naar buiten verplaatst. Zo hoef jij je work out niet aan te passen!