Heracles 4ever

Sporten en meer

Betere tennis ervaringen met padel overgrip

padelcasa-logo

U kent het vast wel; u zit lekker te tennissen, en uw racket glijd uit uw handen omdat u zweethanden heeft. Daar bieden wij een simpele oplossing voor, namelijk de padel overgrip

Een padel overgrip is een soort hoesje dat u over het standaard padel doet, om zo bijvoorbeeld meer grip te creëren, of een dikker padel te hebben. Zo hebben we padel overgrips in alle soorten en maten, van grips die zorgen voor een beter houvast, tot een grip die het zweet kan absorberen. 

  Wij kunnen uit ervaring vertellen dat het goed is om uw overgrips regelmatig te vervangen, om zo te zorgen dat u altijd een goede grip heeft op uw racket. Zo kunt u voorkomen dat de racket uit uw handen glijdt, en u de wedstrijd daardoor verliest. Op onze website staan nog veel meer handige tips voor u. 

Advies en contact

U kunt bij ons op locatie langskomen, om bijvoorbeeld de padel overgrip te testen, of om ook rackets te testen. Zo kunt u bij ons van alles proberen, en zal ons team u helpen de beste items uit te kiezen. Op deze manier kunnen miskopen voorkomen worden, en kunt u echt kopen wat bij u past. Ook kunt u goede hulp en assistentie verwachten van ons team, dat bestaat uit professionals met veel ervaring in het vak. 

Heeft u interesse en wilt u meer te weten komen over deze producten? neem dan gerust een kijkje op onze website, of neem contact met ons op via de contactpagina.