Heracles 4ever

Sporten en meer

Bootcamp Amsterdam voor iedereen

bootcamp Amsterdam

Bootcamp Amsterdam is een vorm van sporten die steeds meer mensen doen. Het is ook erg goed voor je. Je kunt veel verschillende spiergroepen tegelijk trainen en ook meteen aan je conditie werken. Ook je explosiviteit wordt beter en je zit lekkerder in je vel. Je wordt mentaal veel sterker. Deze bootcamp trainingen worden buiten gedaan. Zo haal je alles uit jezelf. Bootcamp Amsterdam wordt gegeven in kleine groepjes. Zo kun je samen met anderen lekker bezig zijn en jezelf overstijgen. Je motiveert elkaar ook door in een groep te trainen. Doordat je in een kleine groep kunt sporten kun je dit ook doen met vrienden wat het nog leuker maakt om te doen.

bootcamp Amsterdam

Meer dan bootcamp

Bij bootcamp tai kun je ook andere sporten volgen op jouw niveau. Kickboxen en personal training is ook allemaal mogelijk. Yoga en bootcamp voor jongere mensen is ook allemaal een mogelijkheid. Personal training is een dienst die steeds populairder worden. Personal training groeit al 5 jaar zoals yoga de laatste 2 jaar groeit. Steeds meer mensen volgen 1 van deze 2 vormen van sport. Iedere sport heeft zijn eigen voordeel. Het is dan ook voor iedereen anders welke ze beter kunnen volgen. 

Personal training of Yoga

Als je echt een duidelijk doel hebt dat je wilt bereiken kun je het beste kiezen voor personal training. Als je aan je lenigheid, kracht en vooral je mind wilt werken kun je het beste gaan voor yoga. Yoga zorgt ervoor dat je overdag meer focus en geduld hebt.