Heracles 4ever

Sporten en meer

Een personal coach in Arnhem

100pt-logo

Ben je woonachtig in Arnhem of omgeving en lukt het jou niet om met zelfstandig te fitnessen de resultaten te krijgen die jij wilt? Dan is een personal coach Arnhem de perfecte oplossing. 

Alle focus ligt op jou 

Een personal coach Arnhem is de perfecte manier om jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness te behalen omdat tijdens de training alle focus op jou zal liggen. De personal trainer beschikt over de benodigde ervaring en kennis om iedereen ongeacht het niveau naar zij zich op dat moment op bevinden te begeleiden en te helpen bij het behalen van de persoonlijke doelstellingen die zij voor zichzelf hebben gezet. Zo kun je bij een personal trainer terecht om meer spiermassa op te bouwen, fitter te worden of om af te vallen. De personal trainer zal jou tijdens de personal training specifieke en gevarieerde oefeningen opdragen die jij in aller tijde  in de juiste houding uit zal voeren. Zo zullen blessures worden voorkomen. Je zult tijdens deze training worden gepusht en worden gemotiveerd om alles uit jezelf te halen waardoor je na elke training een stapje dichterbij het behalen van jouw doelstellingen zult zijn. 

Een op maat gemaakt voedingsschema

het consumeren van de juiste voeding is van essentieel belang voor het behalen van de persoonlijke doelstellingen die jij voor jezelf hebt gezet. Voeding telt namelijk tussen 70 en 80 procent mee of jij jouw doelstellingen zult behalen of niet. De personal trainer zal een voedingsschema opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke en gezonde manier zult gaan werken aan jouw lichaam.