Heracles 4ever

Sporten en meer

GoPro accessoires, cool en onmisbaar

GoPro accessoires geven je meer uitstraling en maken de GoPro camera compleet. Ga je voor het beste resultaat, dan kan je eigenlijk niet zonder. Een juiste bevestiging aan je helm of auto betekent meer kans op een foto van hoge kwaliteit of vanuit de perfecte hoek. Daarvoor biedt GoPro diverse soorten accessoires. Niemand wil toch ook een volle geheugenkaart of een lege batterij vlak voor je meest spectaculaire sportmoment? Sommige accessoires GoPro werken op Sony of de Bandit van TomTom, maar het merendeel is uitsluitend bestemd voor camera’s van het eigen merk.

 

Sturen en filmen tegelijk

Heb je een GoPro op je helm, dan zie je er niet bepaald stoer uit en dat wil je natuurlijk wel. De GoPro chest mount zorgt daarvoor en je hebt je handen vrij. De camera kun je makkelijk en stabiel op je borstkas bevestigen middels een harnas van stevig kunststof. Zo maak je foto’s en video’s, terwijl je door een hobbelig natuurterrein fietst. Het is ook ideaal voor als je gaat skidiven of skiën. Je kan het harnas in maat verstellen en het is al geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud. Net als de actiecamera van GoPro is de chest mount verkrijgbaar in verschillende winkels en online.

 

Gadgets voor watersporters

Wat je ook bedenkt, GoPro heeft er wel een gave gadget voor bedacht. Zo is er een accessoire voor als je onderwater filmt. Eenvoudig te bevestigen op een HERO-versie en erg handig. Je hoeft dan niet de hele tijd je camera vast te houden en de camera verliezen kan niet. Voor surfers is er daarnaast een GoPro mondbevestiging. Hiermee houd je de camera vast tussen je tanden. Niet zo cool, maar het komt wel van pas als je de golven trotseert. Het heeft een zachte buitenkant en beelden trillen minder. Daarbij is het ook comfortabel, je kan blijven ademhalen en zelfs praten.

 

Go Pro draadloos opladen

Geen zin in batterijen verwisselen terwijl je fanatiek aan het trainen bent, dan is er voor jou de Mota ontvanger. Hiermee kun je draadloos opladen. Eerst plaats je de Mota in de GoPro USB poort en dan zet je de camera op het oplaadstation.

 

Handiger en goedkoper

Diverse GoPro camera accessoires worden aangeboden in één kit. Zo wordt het makkelijker om video’s van topkwaliteit te maken. Riemen voor je hoofd en borst, helm mount riemen, zuignappen en lenzen hoef je dan niet apart te kopen en het is voordeliger.