Heracles 4ever

Sporten en meer

Hoe kom ik in Den Haag?

Op vakantie in eigen land, of gewoon een leuk steden tripje? Dan is Den Haag een hele goede optie. Den Haag is een grote stad aan de kust van Nederland, in de provincie Zuid Holland. De omgeving is heel makkelijk te bereiken. Natuurlijk kun je met de auto, of als je dichtbij woont met de fiets. Vie de trein is Den Haag ook goed te bereiken. Er zijn meerdere stations, namelijk Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor, Den Haag Laan van NOI, Den Haag Mariahoeve en Den Haag Moerwijk. In Den Haag zelf kun je ook met de bus, taxi of tram.

Wat is er te doen in de omgeving?

De omgeving van Den Haag is het zeker waard om te bezoeken. Zo heeft Scheveningen al heel veel aan te bieden. Je kunt natuurlijk naar het strand om te zwemmen, zonnen of een lekker drankje te doen. Ook kun je sporten doen in de omgeving, zoals wandelen of fietsen door de duinen, beachvolleyballen of kitesurfen. Veel mensen kunnen echter niet kitesurfen, daarom is er een kitesurfschool in Scheveningen. Meld je aan bij kitesurfles Scheveningen om het te leren en nog meer van je tripje naar Scheveningen te genieten.  Er zijn meerdere plekken voor kitesurfles Scheveningen, dus je kunt kiezen welke school jou het meeste aanspreekt.

Wat is er te doen in Den Haag?

Als je de mooie omgeving rond Den Haag wel hebt gezien, is het tijd om de stad zelf te ontdekken. Er zijn een heleboel leuke dingen die je kunt doen in Den Haag. Zoals in wel elke grote stad kun je lekker winkelen, zoals in de Haagse Passage, en uit eten of koffie drinken in leuke cafeetjes. Ook kun je genieten van heerlijk Aziatisch eten in Chinatown. Den Haag heeft ook een heleboel mooie musea, zoals het Mauritshuis. Ook kun je een kijkje nemen bij het Binnenhof en de Ridderzaal, en het Paleis Noordeinde. Er zijn ook prachtige kerken die je kunt bezoeken in Den Haag, zoals de Grote en Nieuwe Kerk.