Heracles 4ever

Sporten en meer

Personal coach Arnhem groot succes

Al een jaar lang ben ik zeer gezond bezig voor mijn gevoel. Zo ben ik aan het sporten en ben ik gaan letten op mijn voeding. Toch merkte ik nog niet zo veel verschil in mijn gewicht en snapte ik er daarom niks van. Vooral omdat iedereen in mijn omgeving wel verschil zag in gewicht. Wel voelde ik mij gezonder maar dat kon misschien ook tussen mijn oren zitten. Omdat ik toch wilde afvallen en niet goed wist hoe dat dan moest, heb ik hulp ingeschakeld van een personal trainer Arnhem.

Personal coach Arnhem

Wilde wel in zee gaan met het bedrijf

De hulp die ik heb ingeschakeld om toch mijn doelen te behalen is een personal Coach van http://www.rowinpt.com/. Ik vond de coach via een vriendin van mij die me hierover adviseerde. Ik werd enorm aangetrokken door de verhalen die mijn vriendin hier al over vertelde. Na contact te hebben gehad met http://www.rowinpt.com/, werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In het gesprek hebben we mijn doelen besproken en heb ik duidelijk gemaakt dat ik wel met http://www.rowinpt.com/ in zee wilde gaan.

Personal coach Arnhem

 

‘’Zie verschil in mijn eerdere gezondheid en nu’’

Nu ik al 5 weken hulp heb van de personal coach, merk ik echt verschil in mijn gewicht. Ook merk ik dat ik een steeds betere conditie krijg. Dit komt omdat de personal coach alles van sporten en voeding weet. Zo heeft de coach mij uitgelegd hoe je het gezonds kunt eten met behulp van een voedingsschema. Ook heeft de coach mij de beste manier van sporten geleerd, we hebben namelijk een heel trainingsschema opgesteld wat mij enorm helpt tijdens het sporten. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de hulp van http://www.rowinpt.com/. Ik zie verschil in mijn eerdere gezondheid en nu. Dat vind ik het belangrijkste tenslotte.