Heracles 4ever

Sporten en meer

Pilates nabij Amersfoort

pilates Amersfoort

Pilates nabij Amersfoort geeft spierkracht, flexibiliteit en meer lichaamscontrole. Voor mij is dit een zeer goede oefening om mijn lichaam sterk en soepel te maken. Deze effectieve bewegingsvorm stamt uit de 20e eeuw en is ontwikkeld door Joseph H. Pilates. Door deze methode worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt.

Voorheen was ik vaak in een sportschool te vinden, maar daar kwam ik om een beetje te fietsen en op de loopband te rennen. Vaak was ik daarna te moe om nog iets te doen. pilates Amersfoort

Voel me geweldig!

 

Meestal was het de volgende dag afzien, omdat ik dan enorme zadelpijn of spierpijn had. Ik weet dat je dit moet opbouwen, maar daar had ik het geduld niet voor. Bovendien moest ik er steeds de deur voor uit en na een dag hard werken wilde ik dat niet. Sinds ik aan de cursus van Pilates nabij Amersfoort ben begonnen, voel ik mij geweldig. Eerst had ik een proefles genomen om te kijken of deze vorm van trainen wel iets voor mij was.

Inmiddels ben ik hier een fanatieke sporter geworden en ben ik regelmatig bij de  GirlPower lessen te vinden. Hiervoor de deur uit te moeten gaan is geen enkel probleem, zo geweldig vind ik dit.