Heracles 4ever

Sporten en meer

Sportschool winkel

sport school

Sportschool winkel verkoopt allerlei producten en apparatuur die je kunt gebruiken bij het sporten. Of je nou jong of oud bent, je wilt graag een gezond een getraind lichaam. Dit kun je bereiken met fitness. Dit doe je door regelmatig thuis of in de sportschool oefeningen te doen. zoals cardio- en krachtoefeningen, zo hou je je lichaam en geest gezond. Gorilla sports is actief in verschillende landen uit Europa. Dit is ontstaan met de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur daarom voor iedereen bereikbaar moet zijn.

diverse dumbells

Assortiment fitnessapparatuur

Het assortiment van sportschool winkel Gorilla sports is heel erg breed. Ze verkopen alles wat te maken heeft met sport. Zo kun je denken aan haltersets, dumbells, haterstangen, halterschijven, boksartikelen, fitnessartikelen, fitnesskleding, accessoires voor het sporten en ook voeding wat jou helpt bij het sporten. Je kunt terecht voor klein fitness zoals gewichten, fitnessmatten en weight bags maar ook voor de grote fitness, zoals de grote apparaten squat racks en halterbanken, krachtstations. Het is een erg groot assortiment wat steeds wordt uitgebreid op basis van de allernieuwste fitnesstrends. Het uitgebreide assortiment van fitnessartikelen worden door Gorillasport zelf geproduceerd, ze garanderen jou op lage prijzen en je krijgt 2 jaar garantie op alle artikelen en de mogelijkheid tot kosteloos achteraf betalen is Gorilla Sports dé website op het gebied van fitnessapparatuur.

Blog van de sportschool winkel

Op de website hebben ze ook veel blogs. Die jou kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Ze schrijven over fitness en verschillende oefeningen. Ook geven ze veel tips en duidelijke uitleg. Zoals dat een goede warm up erg belangrijk is. Ook vind je veel blogs over het snel afvallen, een strakke buik krijgen. Speciale uitleg over hoe je lichaamsdelen en spieren traint. Ook vertellen ze veel over goede voeding. Ze verkopen ook veel proteine shakes. Met deze shakes haal je veel meer uit je work-out. Ook dit is weer een zelf geproduceerde lijn. Het is fijn om je goed te voelen tijdens het sporten, daarom hebben ze ook een eigen kledinglijn voor mannen en vrouwen.

Fitness apparaat

Sets sportschool winkel

Ze verkopen ook veel fitness dingen in sets. Zodat jij in een keer alles kunt bestellen wat je nodig hebt voor jouw oefeningen. Dit zijn te startersets. Deze zijn verkrijgbaar in veel varianten. Je hebt bijvoorbeeld de yogo-start set. Waarbij je een heel yoga pakket krijgt. Een snelfit set, kracht set, een complete billen set, afval sets en nog veel meer. Veel apparaten worden ook met gewichten verkocht.