Heracles 4ever

Sporten en meer

Supermooie sportkleding dames gekocht bij Fit en Style!

Sporten doe ik niet graag, dus om mezelf te motiveren, koop ik regelmatig mooie sportkleding om er in ieder geval stylish uit te zien in de sportschool. Daarom heb ik bij Fit en Style laatst ook weer een grote bestelling aan sportkleding dames geplaatst, zodat ik er altijd op mijn best uitzie tijdens mijn workouts!

Leuke designs en goede kwaliteit

Ik vind de designs van Fit en Style kleding heel leuk. Ze hebben echt hele mooie sportkleding dames in het assortiment en eigenlijk wilde ik de hele webshop leeg kopen. Helaas liet mijn budget dit niet toe, dus moest ik moeilijke keuzes maken! Uiteindelijk heb ik drie sportleggings, vier sporttopjes en twee sportbh’s gekocht. Alles past heel leuk bij elkaar, maar de stukken kunnen ook apart of met andere sportkleding die ik al heb, gedragen worden. Zo kan ik die nieuwe grijze Fit en Style legging prima combineren met de zwarte, grijze of zelfs gele shirtjes die ik al in mijn kast heb hangen. Verder kan ik je ook vertellen dat de kleding mooi blijft na het wassen. Dit is namelijk niet altijd het geval bij (sport)kleding. De kwaliteit van Fit en Style is dus enorm goed en de kleding zit ook heel lekker tijdens het sporten. Echt een aanradertje dus!