Heracles 4ever

Sporten en meer

Vitaliteitsprogramma van het hoogste niveau

vitaliteitsprogramma

Vitaliteit. het is een enorm belangrijk onderdeel van je leven. Dit wil natuurlijk iedereen op peil houden. Dat gaat niet zomaar. Het zorgen voor een goede balans tussen je mind en je body is lastig. Er zijn een hoop aspecten waar je aan moet denken bij de connectie tussen je lichaam en mind. Dit heeft Iboya training zelf allemaal meegemaakt en uit deze ervaring heeft ze geleerd hoe belangrijk deze balans is in je leven. Om deze specifieke reden heeft ze een vitaliteitsprogramma opgestart voor iedereen die gezond wilt worden of blijven op de meest efficiënte manier.

vitaliteitsprogramma

Hoe kwam het idee voor dit vitaliteitsprogramma

Haar carrière als balletdanseres moest abrupt gestopt worden na ongelukkige omstandigheden. Tijdens de revalidatie vond ze nergens echt een plek waar ze weer op haar oude niveau kon komen. Ze heeft om deze reden een eigen programma gestart waar allerlei verschillende soorten mensen het beste uit henzelf kunnen halen en optimaal te presenteren in hun tak van sport. Zit je de hele dag op kantoor of ben je stratenmaker. Iboya zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt.

Voeding

Naast het sporten en in beweging zijn is er nog een heel belangrijk deel wat je volledige potentie doet ontpoppen; voeding. Voeding is een heel belangrijk deel van ons leven. Hier weet Iboya veel over. Ze heeft in haar leven veel kennis opgedaan over voeding en hoe deze voeding kan zorgen voor een optimale balans in haar leven. Dit wil ze graag delen met jou.

Meer verhalen