Heracles 4ever

Sporten en meer

Ontstress en voel je beter met Yoga!

Yoga Zaandam

Ben jij op zoek naar een stukje evenwicht om te ontstressen? Volg dan lessen bij Yoga Zaandam en kom weer compleet in balans!

Het dagelijks leven kan soms zorgen voor een hoop stress. Daarom is het belangrijk dat we onze rust pakken en zo ontstressen. Toch is dit voor sommige mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Sommige mensen kunnen zelf thuis hun rust niet vinden en zijn constant bezig met hun werk of andere stressvolle situaties. Om toch jezelf niet compleet voorbij te lopen in deze stressvolle situaties, is het van belang om je rustmomenten in te plannen. Zelf ben ik ook zo’n iemand die maar niet stil kan zitten. Een vriendin van mij wees mij daarom op het volgen van een yogales. Na de eerste les was ik compleet verkocht en zo zorg ik dat ik bij de Yoga Zaandam, twee keer per week helemaal tot rust kom. Ik maak mijn hoofd even helemaal leeg en ga daarna compleet zen weer aan de slag! Benieuwd wat yoga nog meer voor je kan doen?

Leer luisteren naar je lichaam

Je merkt het vast en zeker ook wel om je heen. Iedereen is altijd maar druk. Vaak als je vraagt aan iemand hoe het gaat dan is zijn eerste antwoord; druk, druk, druk. Het is ook een beetje de tijd van tegenwoordig dat iedereen altijd maar druk is. Kijk ook maar eens hoeveel ballen we tegelijk omhoog moeten houden. De kinderen moet van school opgehaald worden, de hond uitgelaten worden en thuis vindt iedereen ook wel lekker als er een voedzame maaltijd op tafel staat. Het besef hoe druk ik het had kwam voor mij pas kort geleden. Ik zat op een iets rustigere dag even op de bank en toen merkte ik pas hoe moe ik was. Het was voor mij hoognodig tijd om naar mijn lichaam te luisteren. Yoga Zaandam heeft ervoor gezorgd dat ik dit op de juiste en ontspannen manier kan doen.

Balans staat voorop

De yoga heeft mij enorm geholpen om terug in balans te komen. Het is helemaal niet erg om druk te zijn, als je daar tegenover maar rust zet. In de lessen kan ik even mijn dagelijkse stress compleet loslaten en kom ik helemaal tot rust. Evenwicht en spiritualiteit staan centraal en ik merk ook steeds meer dat ik een stuk evenwichtiger en gebalanceerder leef. Ik ga veel beter met stress om en kan ook stressvolle situaties steeds meer loslaten. Mijn antwoord als mensen mij vragen hoe het gaat is dan ook niet meer druk, druk, druk. Mijn antwoord is; het gaat goed met me!