Heracles 4ever

Sporten en meer

Voetbalreis Engeland

De leukste bestemmingen voor een voetbalreis naar Engeland

Bekijk jij elke thuiswedstrijd van Heracles vanuit het stadion? Moedig je ze luid aan en geniet je keer op keer weer van de sfeer en beleving? Dan hebben we iets leuks voor je. Want de passie en strijd is nergens groter dan in de Engelse competitie. Voor een echte voetballiefhebber is een wedstrijd kijken in de Premier League een droom die uit komt. En deze droom kan uitkomen, namelijk door een voetbalreis naar Engeland te boeken. Dit is zeker de moeite waard! Ook als je helemaal niet bekend met het Engelse voetbal. Het spektakel, voetbalgeweld en de geweldige sfeer zorgen ervoor dat je ongetwijfeld geniet. Maar wat zijn dan de leukste bestemmingen voor een voetbalreis naar Engeland? Lees snel verder en kom erachter.

Manchester

Wie op voetbalreis naar Engeland wil, kan ervoor kiezen om naar Manchester te gaan. Hier kun je zowel een wedstrijd van Manchester City als van Manchester United bewonderen. Manchester City laat dankzij hun coach Josep Guardiola wedstrijd op wedstrijd goed voetbal zien. Bij Manchester United kun je genieten van onze eigen Erik ten Hag als coach. Dat is zeker een voetbalreis waard!

Liverpool

In Liverpool vind je, je raadt het niet, de topclub Liverpool. In het Anfield speelt Liverpool zijn wedstrijden. Hier kunnen welgeteld 54.074 mensen in. Tussen al deze mensen kun jij topverdediger Virgil van Dijk zien spelen. Maar ook Fernando Diaz, Mohamed Salah en nog veel meer goede spelers. Een wedstrijd van Liverpool wordt hoe dan ook genieten.

Londen

Last but not least, boek jouw voetbalreis naar Engeland naar hoofdstad Londen. Hier vind je veel goede voetbalclubs, zoals Arsenal FC, Tottenham Hotspur FC en natuurlijk Chelsea FC met Hakim Ziyech. In Londen zie je gegarandeerd topniveau voetbal! En is de wedstrijd voorbij? Dan kun je Londen in. Hier is genoeg te beleven! Vond je dit interessant en ben je nieuwsgierig geworden naar meer van onze blogs? Klik hier om een overzicht van onze blogartikelen te bekijken.